Direktlänk till inlägg 4 oktober 2007

på en annan köttmarknad

Av Andersson - 4 oktober 2007 22:08

Jag tränar just nu på två olika gym. Ett som är ganska metrosexuellt och ett är lite råare. Det metrosexuella har jag spenderat en hel del tid på de senaste åren. Det lite råare är jag nyare på. I alla fall, jag har nyligen börjat träna på eftermiddags och kvällstid istället för mornar. Det är då som det kommer folk till gymmen, speciellt det metrosxeuella stället eftersom folket där tycks jobb.

Det jag ser liknar en köttmarknad när man kommer upp för trapporna. Folk umgås i klungor, några killar å nån ensam tjej typ. Killarna e ofta anabolafreaks med supertajta linnen och massa kur-acne på rygg och axlar. Tjejerna har taaAAAJJJJta byxor, det går inte att poängtera nog hur tajta de är. 

Nu kanske ni tror att jag har fått nåt slags kompelx till följd av alla mina nya syner, men det har jag inte. Det är bara det att gymmet ska man träna på, inte göra till en köttmarknad. Jag går till gymmet för att dra igenom schemat, inte leta hona.

 Killarna lägger på lite extrakilon på stången för att visa hur starka dom är och gör några brunststön för att dra blickarna åt sig. Några andra testosteron- (Enanthate, syntetsikt manligt könshormon) hanar ser det är nåt i görningen. Deras instinkter väcks till liv och de uppvaktar honan genom att spontant erbjuda sig att demonstrera en övning för hennes söta lilla rumpa eller dom välformade benen eller varför inte den platta fasta magen, fast det egentligen inte behövs.  

Tjejerna som verkar vara mer intresserade av att få uppmärksamhet än träna är givetvis avvisande. De flesta ser redan strålande ut men att döma av deras träningsmetoder så var dom nog redan fasta i hullet innan dom äntrade gymmet. En del tror jag går dit bara för att bli utstirrade men lite arrogant låtsas ignorera uppmärksamheten. De får leva ut sin ego-bitchighet för nån timme eller två. Det e väl skönt att han stora muskelkillar dreglande som hungriga vargar eller i alla fall gloende ögonen ur sig efter en. Några tjejer kan vara där på spaning också, de brukar i såna fall vara två och två, sitta på cykel eller nåt annat slött. De spanar runt efter muskelknuttar eller nån kille med ”fitt” simmarkropp Calvin Klein-model. Det finns ju ändå så mycket att titta på och tassla om.

Frågan är hur lång tid det tar innan man börjar se folk para ihop sig och lämna gymmet två och två på kvällskvisten.

  (tjejen på bilden har inget med texten att göra)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andersson - 16 november 2007 00:37

Här e en fin låt.

aa

Av Andersson - 16 november 2007 00:11

Ute lite ikväll. Väldens Bar med erik å pullan. sen kom lillkarin och sist pierre å rickard. "Jag gick till baren å beställde två glas öl" som pontiak så poetiskt sjöng (eeh najaa?) Sen åkte vi med Karin till Donky å käka. Karin e färsking på köra ...

Av Andersson - 14 november 2007 16:15

Kan fylla en hel bloggsida med skit just nu men jag struntar i det. over and out....

Av Andersson - 12 november 2007 09:19

Det behövs lite krydda för att måndagsångesten ska försvinna, såsom bra intressanta nyheter som får en att vilja se framåt. Nu ska jag va ordentlig å gå iväg till skolan å plugga på tentan. I eftermiddag blir det "träff" med Elias. Ska försöka klämma...

Av Andersson - 11 november 2007 12:20

Igår va det fest hos Pullan. Vi käka pizza å drack öl i hans festlokal. Sen vart det sent och ingen ville dra ut så jag drog själv till trappan och det sög. Kände typ ingen. Drog tillbaka till festen och sen fick jag med mig Gurra å Elin vi träffa på...

Ovido - Quiz & Flashcards